Osted d. 22 september 2020

Kære medlemmer

Som vi alle har bemærket, har Corona-situationen vendt fuldstændig op og ned på alting i vores samfund siden begyndelsen af februar måned.

Dette er desværre også gået ud over vores ordinære generalforsamling, som skulle have været afholdt den 25.september 2020. Grundet afstandskrav og forsamlingsforbud er det desværre ikke muligt, at afholde generalforsamling i nogle af vores lokaler. Vi vil jo heller ikke udelukke nogen fra at deltage i en generalforsamling.

Vi har forhørt os hos Lejre Kommune, og spurgt om vi kunne få lov til at udsætte generalforsamlingen 2020, og slå den sammen med den ordinære generalforsamling i 2021. Det fik vi OK for hos kommunen, mod at vi giver vores medlemmer skriftlig besked, udsender vores reviderede regnskab og at den samlede bestyrelse accepterer at fortsætte indtil generalforsamlingen i 2021. Til den tid burde vi kunne holde det i hallen.

Dog skal vi afholde generalforsamlingen 2020 hvis et flertal af medlemmerne forlanger dette.
Vi vil derfor bede jer om at sende besked via e-mail til Formanden Jørgen Olsen, inden 30. september 2020, hvis I mener at generalforsamlingen fortsat skal afholdes her i 2020. Send e-mail til formand@oif.dk

Du finder det reviderede regnskab for 2019 længere ned på siden.
Samme sted kan du altid finde referater fra vores bestyrelsesmøder, så du kan følge med i hvad bestyrelsen arbejder med.​

Med venlig hilsen

Formanden​

Regnskab 2019

Klik her

Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægter

Klik her

Generalforsamling 2019:​

Referat

Følg os på

Facebook

Foreningen

Osted Idrætsforening

CVR: 26220017

Ostedhallen & Billardlokalerne

Langetoften 25, Osted
​4320 Lejre

Idrætsanlægget

Engtoften 26, Osted
​4320 Lejre