Osted Idrætsforening 100 år

Osteds samlingspunkt rundede et skarpt hjørne i juni 2014. Osted Idrætsforenings 100 års jubilæum skulle naturligvis fejres, og vi satte alle sejl til. Der blev festet, holdt taler og dystet på livet løs.

Onsdag d. 4. juni 2014 var 100 årsdagen for OIF fødsel. Det var dagen, hvor en gruppe Ostedborgere samledes på Osted Kro og stiftede Osted Boldklub, som nu bærer navnet Osted Idrætsforening.

Det skulle naturligvis fejres, og onsdag d. 4. juni kl. 17:00 – 20:00 var der reception i et stort festtelt på Osted Idrætsanlæg med indbudte gæster, foreningens medlemmer, tidligere bestyrelsesmedlemmer og medlemmer ligesom hele Osted naturligvis også tog del i fejringen.

I weekenden lørdag d. 31. maj og søndag d. 1. juni var der sjove og udfordrende aktiviteter og kampe på Idrætsanlægget, som alle kunne deltage i, arrangeret af de forskellige afdelinger.

Lørdag d. 14. juni kl. 18:30 kulminerede forårets fejring med der kæmpefest i Ostedhallen med 450 deltagere. Vi er utroligt glade for, at det var Danmarks populæreste danseband KANDIS, der sørgede for den gode musik samt at Osted Kro leverede dejlig mad, herunder nyopgravede kartofler og friskplukkede jordbær sponseret af Jeppes Jordbær i Osted.

Osted Idrætsforening har fået mange tilkendegivelser fra nær og fjern på, at det var en fantastik og god jubilæumsfest, der blev holdt. Maden var god, arrangementet gik planmæssigt, og musikken med KANDIS var fantastisk og professionel, alle 450 gæster var glade.​

Til efteråret er det de indendørs aktiviteters tur til at markere 100 års jubilæet. Såvel Badminton-, Billard- som Fodboldafdelingerne afholder store jubilæumsturneringer ligesom det store loppemarked i Ostedhallen bliver holdt i jubilæets tegn.

Til et 100 års jubilæum hører også et jubilæumsskrift. Her har vi samlet en masse spændende artikler skrevet af og om samarbejdspartnere mv. fra Lejre Kommune, de landsdækkende idrætsorganisationer, det lokale erhvervsliv, sponsorer, tidligere og nuværende medlemmer af OIF og andre, der har haft tilknytning til foreningen.

Skriftet er husstandsomdelt i Osted og delvist i Lejre/Allerslev og kan endvidere ses her på hjemmesiden.

På foreningens vegne udtaler Hovedformand Jens P. Andersen, at foreningen er meget glad for den fantastiske opbakning, vi har mødt i forbindelse med foreningens 100 års jubilæum. Der er vist velvillighed fra sponsorer, foreningens frivillige hjælpere og en masse positive tilkendegivelser fra foreningens medlemmer og beboerne i Osted. Formanden vil også sige stor tak til alle, der har givet en hånd med i forbindelse med foreningens 100 års jubilæum.​

Hjemmesidens program vil løbende blive opdateret med datoer og tidspunkter, når der kommer nye arrangementer.

Vi henviser til det jubilæumsskrift, som udkom i maj måned. Der vil du kunne læse mere om jubilæums-arrangementerne, interviewer af personer i og omkring Osted Idrætsforening, nyt fra afdelingerne samt en kavalkade af oplysninger og anedoter om Osted Idrætsforening igennem 100 år.

På foreningens vegne

Jens P. Andersen

Følg os på

Facebook

Foreningen

Osted Idrætsforening

CVR: 26220017

Ostedhallen & Billardlokalerne

Langetoften 25, Osted
​4320 Lejre

Idrætsanlægget

Engtoften 26, Osted
​4320 Lejre